Vrijblijvend advies

Design Houtkachels

Wodtke, uit het Duitse Tübingen, is een toonaangevende fabrikant van innovatieve houthaarden, pellethaarden en elektrische verwarming. Zij bieden toekomstgerichte oplossingen voor verwarming en comfortabele warmte in de leefruimte, waarbij duurzaamheid een belangrijke factor is.

De Houthaarden van Wodtke zijn allen vrijstaande haarden. Dit geeft haar de mogelijkheid om de nadruk te leggen op haar eigenzinnig design en de perfecte afwerking van haar producten.

Voor wat betreft de techniek staat de firma Wodtke zeker niet stil, getuigen haar HiClean-Filter®-technologie.

Meer informatie of bel 026 820 05 28
Logo - fabrikant

Voordelen houtkachels

  • CO2-neutrale brandstof
  • Goed voor mens én milieu
  • Prachtig design
  • Gemakkelijk in gebruik: het filter is eenvoudig te openen voor controle.
  • Degelijke Duitse kwaliteit
  • Lange levensduur
Filter

Houtkachels

Type

Opties

Wodtke

HiClean-Filter®-technologie

Een techniek die, zonder toevoegingen van chemische middelen en of extra installaties rond de haard, de productie van fijnstof en andere onwenselijke stoffen tot een minimum beperkt. Deze waarden liggen ver onder het gestelde minimum. 

Met innovatief filtermateriaal en een geavanceerd luchtkanaal worden emissies en brandstofverbruik effectief gereduceerd, efficiëntie en stralingswarmte-uitwisseling aanzienlijk verhoogd. Dit betekent dat de toepasselijke waarden onder de grenswaarden liggen, en met bijna nulemissies en de grootst mogelijke energie-efficiëntie, het merkbare comfort wordt verhoogd.