Vrijblijvend advies

Club 11

Club 11

Met roterende verbrandingskamer en warmteopslagmodule.

Merk: Logo - Wodtke

Fair Fires logo

Meer

informatie

2 jaar garantie

De Club 11 met roterende verbrandingskamer en warmteopslagmodule.
Aanpassingsbereik 3 - 6 kW.
Ruimtelijke verwarmingscapaciteit: min. 43 m³ / max. 95 m³
.

Kwaliteitskenmerken

  • Room Air independent operation
  • Heat storage module
  • Air Control thermal regulation

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • Hoek glazen deur met royaal zicht op het vuur
  • Langdurig brandrooster van massief gietijzer
  • Aslade voor eenvoudige asverwijdering
  • AWS-raamwassysteem voor ramen en deuren

Meer informatie

Omschrijving

Deze houtkachel heeft van het DIBt (Duits Instituut voor Bouwtechniek) een algemene bouwvergunning gekregen voor een ruimte-luchtonafhankelijke werking.

Voor een ruimteluchtonafhankelijke werking moet de verbrandingsluchttoevoer via een kanaal dat naar buiten leidt of aangesloten zijn op een afvoerluchtkanaal.

Deze kachel is bij uitstek geschikt voor de installatie in hooggeïsoleerde gebouwen zoals energiezuinige of passieve woningen in combinatie met een gecontroleerd woningventilatiesysteem.

Uiteraard kan deze houtkachel ook met ruimtelucht voor de verbranding worden gebruikt, waarvoor geen buitenlucht nodig is.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Haard soort Houtkachels
Type haard Premium lijn
Breedte 38 cm
Hoogte 139 cm
Diepte 38 cm
Garantie 5 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Vanaf de kachel tot aan de eerste verdiepingsvloer wordt er enkelwandig materiaal gebruikt. Vanaf de eerste verdieping tot aan de nok gebruiken wij dubbelwandige materialen. Uw rookkanaal moet vanaf de eerste verdiepingsvloer brandwerend omkokert worden met speciaal plaatmateriaal. Dit is verplicht conform bouwbesluit 2012.
Wij adviseren om een afvoer aan te leggen van 150mm. Buitenwerks is het dubbelwandige materiaal van 210mm. Vrijwel alle vrijstaande houtkachels kunnen op deze afvoer aangesloten worden.
Dit is een extra warmteopslag module. Deze module houdt de warmte van de houtkachel extra lang vast, waardoor u extra uren van de warmte afgifte kunt genieten.
De Wodtke HiClean-Filter-technologie werkt zonder complexe extra componenten. Met innovatieve filtermaterialen en een doordachte luchttoevoer worden de emissies en het brandstofverbruik effectief verminderd, terwijl het rendement en de warmte-uitwisseling van de kachel aanzienlijk worden verhoogd. Het dieptefilter van keramisch schuim, dat zich boven de verbrandingskamer bevindt, houdt de deeltjes die voornamelijk tijdens de eerste fase van de verbranding ontstaan vast. Na het overschrijden van de ontstekingstemperatuur worden deze verbrand, zodat het filter na elke verbrandingsfase vrij blijft. Bovendien houdt het filter de verbrandingsgassen langer vast bij een duidelijk hogere temperatuur in de verbrandingskamer, wat tot een overtuigend betere verbranding leidt.
Voor de verzekering dient u elk jaar uw schoorsteen te laten vegen.