Vrijblijvend advies

Fire SL

Fire SL

Merk: Logo - Wodtke

Fair Fires logo

Meer

informatie

2 jaar garantie

Verhoogde elegantie in breedbandformaat met draaibare brandkamer.

Aanpassingsbereik 4 - 9 kW
Ruimtelijke verwarmingscapaciteit: min. 59 m³ / max. 59 m³ / max. 148 m³


Kwaliteitskenmerken

  • Air Control thermal regulation
  • Lage co2 uitstoot
  • Highclean- Filter

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • AWS-raamwassysteem voor ramen en deuren
  • Langdurig brandrooster van massief gietijzer
  • Aslade voor eenvoudige as verwijdering
  • Extra brede glazen deur met royaal zicht op het vuur

Meer informatie

Omschrijving

De houtkachels van Wodtke met HiClean-Filtertechniek zorgen voor optimale verbranding en minder uitstoot.

Door innovatief filtermateriaal en uitgekiende luchtgeleiding worden emissie en het brandstofverbruik effectief verlaagd en het rendement en stralingswarmte beduidend verhoogd. Deze techniek is onderhoudsvrij, uiterst duurzaam en heeft geen extra elektriciteit nodig. Dit resulteert in schone verbranding en een uitstoot die ruim onder de wettelijke norm ligt.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Haard soort Houtkachels
Type haard Premium lijn
Breedte 120 cm
Hoogte 95 cm
Diepte 46 cm
Garantie 5 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Vanaf de kachel tot aan de eerste verdiepingsvloer wordt er enkelwandig materiaal gebruikt. Vanaf de eerste verdieping tot aan de nok gebruiken wij dubbelwandige materialen. Uw rookkanaal moet vanaf de eerste verdiepingsvloer brandwerend omkokert worden met speciaal plaatmateriaal. Dit is verplicht conform bouwbesluit 2012.
Wij adviseren om een afvoer aan te leggen van 150mm. Buitenwerks is het dubbelwandige materiaal van 210mm. Vrijwel alle vrijstaande houtkachels kunnen op deze afvoer aangesloten worden.
Dit is een extra warmteopslag module. Deze module houdt de warmte van de houtkachel extra lang vast, waardoor u extra uren van de warmte afgifte kunt genieten.
De Wodtke HiClean-Filter-technologie werkt zonder complexe extra componenten. Met innovatieve filtermaterialen en een doordachte luchttoevoer worden de emissies en het brandstofverbruik effectief verminderd, terwijl het rendement en de warmte-uitwisseling van de kachel aanzienlijk worden verhoogd. Het dieptefilter van keramisch schuim, dat zich boven de verbrandingskamer bevindt, houdt de deeltjes die voornamelijk tijdens de eerste fase van de verbranding ontstaan vast. Na het overschrijden van de ontstekingstemperatuur worden deze verbrand, zodat het filter na elke verbrandingsfase vrij blijft. Bovendien houdt het filter de verbrandingsgassen langer vast bij een duidelijk hogere temperatuur in de verbrandingskamer, wat tot een overtuigend betere verbranding leidt.
Voor de verzekering dient u elk jaar uw schoorsteen te laten vegen.