Vrijblijvend advies

Momo Water +

Momo Water +

Merk: Logo - Wodtke

Fair Fires logo

Meer

informatie

2 jaar garantie

Met waterwarmtewisselaar voor aansluiting op de centrale verwarming. Ideaal in combinatie met een zonne-energiesysteem.
Warmteafgifte naar water 70%, naar lucht 30%.
Ruimtelijke verwarmingscapaciteit: min. 73 m³ / max. 186 m³
.

Kwaliteitskenmerken

  • Water +
  • Lage co2 uitstoot
  • Air Control

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • Afdekplaat van zeepsteen of zandsteen
  • Langdurig brandrooster van massief gietijzer
  • Grote aslade voor het eenvoudig verwijderen van de as³
  • AWS-raamwassysteem voor de luchtreiniging van de ramen

Meer informatie

Omschrijving

Houtkachel met geïntegreerde waterwarmtewisselaar en zeer hoog rendement (meer dan 85%). 70% van de warmte-energie wordt via het bufferopslagsysteem (min. 500l) naar de verwarmingscyclus geleid. De opgeslagen energie kan op elk moment en naar behoefte uit de buffer vrijkomen. Slechts 30% van het nominaal warmtevermogen wordt direct in de ruimte uitgestraald. Zo kan de kachel ook in energiezuinige of passieve woningen worden gebruikt.

In de kachel zijn de thermische beveiliging, de beschermbuis, de ontluchter, de luchtafvoer, de vul- en persventielen geïntegreerd.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Haard soort Houtkachels
Breedte 55 cm
Hoogte 124 cm
Diepte 55 cm
Garantie 5 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Vanaf de kachel tot aan de eerste verdiepingsvloer wordt er enkelwandig materiaal gebruikt. Vanaf de eerste verdieping tot aan de nok gebruiken wij dubbelwandige materialen. Uw rookkanaal moet vanaf de eerste verdiepingsvloer brandwerend omkokert worden met speciaal plaatmateriaal. Dit is verplicht conform bouwbesluit 2012.
Wij adviseren om een afvoer aan te leggen van 150mm. Buitenwerks is het dubbelwandige materiaal van 210mm. Vrijwel alle vrijstaande houtkachels kunnen op deze afvoer aangesloten worden.
Dit is een extra warmteopslag module. Deze module houdt de warmte van de houtkachel extra lang vast, waardoor u extra uren van de warmte afgifte kunt genieten.
De Wodtke HiClean-Filter-technologie werkt zonder complexe extra componenten. Met innovatieve filtermaterialen en een doordachte luchttoevoer worden de emissies en het brandstofverbruik effectief verminderd, terwijl het rendement en de warmte-uitwisseling van de kachel aanzienlijk worden verhoogd. Het dieptefilter van keramisch schuim, dat zich boven de verbrandingskamer bevindt, houdt de deeltjes die voornamelijk tijdens de eerste fase van de verbranding ontstaan vast. Na het overschrijden van de ontstekingstemperatuur worden deze verbrand, zodat het filter na elke verbrandingsfase vrij blijft. Bovendien houdt het filter de verbrandingsgassen langer vast bij een duidelijk hogere temperatuur in de verbrandingskamer, wat tot een overtuigend betere verbranding leidt.
Voor de verzekering dient u elk jaar uw schoorsteen te laten vegen.