Vrijblijvend advies

Twin

Twin

Merk: Logo - Wodtke

Fair Fires logo

Meer

informatie

2 jaar garantie

Geavanceerd uiterlijk met ingebouwde waarden.
Aanpassingsbereik 4 - 8,5 kW.
Ruimtelijke verwarmingscapaciteit: min. 59 m³ / max. 59 m³ / max. 148 m³
.

Kwaliteitskenmerken

  • Voldoet aan Ecodesign
  • Air Control
  • Heat Storage mole

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • Zijpanelen van speksteen voor warmteopslag
  • Warmteopslagmodule (optioneel)
  • Opslagcompartiment met deur aan onderzijde
  • Deurklink blijft koel tijdens gebruik

Meer informatie

Omschrijving

Dit toestel beschikt over een Heat Storage module. Moderne houtkachels moeten snel zijn, zodat er zo snel mogelijk thermische energie wordt opgewekt en er een gezellige huiselijke sfeer ontstaat. Dit vereist een goed doordachte verbrandingskamergeometrie en de juiste kachelmaterialen om een optimaal warmterendement en rendement te garanderen. Intelligent geplaatste convectieopeningen zorgen ervoor dat de energie efficiënt wordt gebruikt en dat de stralingswarmte-energie uw hele woonruimte bereikt.

Bovendien geven veel gebruikers de voorkeur aan een systeem dat warmte opslaat en vervolgens gedurende een lange periode afgeeft. Speksteen met verschillende gewichten is een klassieke keuze voor dit type warmteopslag, speksteen kan gebruikt worden om grote delen van de zijkant van een kachel te bedekken, of als een klein decoratief paneel.

De warmteopslagmodule Wodtke is een nieuwe innovatie.

Een massief opslagblok absorbeert de warmte uit de verbrandingskamer en geeft deze vervolgens langzaam als stralingswarmte af aan de ruimte. Zo zorgt de kachel ervoor dat u urenlang kunt genieten van het plezier van warmte en warmte.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Haard soort Houtkachels
Type haard Classic lijn
Breedte 44 cm
Hoogte 136 cm
Diepte 51 cm
Garantie 5 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Vanaf de kachel tot aan de eerste verdiepingsvloer wordt er enkelwandig materiaal gebruikt. Vanaf de eerste verdieping tot aan de nok gebruiken wij dubbelwandige materialen. Uw rookkanaal moet vanaf de eerste verdiepingsvloer brandwerend omkokert worden met speciaal plaatmateriaal. Dit is verplicht conform bouwbesluit 2012.
Wij adviseren om een afvoer aan te leggen van 150mm. Buitenwerks is het dubbelwandige materiaal van 210mm. Vrijwel alle vrijstaande houtkachels kunnen op deze afvoer aangesloten worden.
Dit is een extra warmteopslag module. Deze module houdt de warmte van de houtkachel extra lang vast, waardoor u extra uren van de warmte afgifte kunt genieten.
De Wodtke HiClean-Filter-technologie werkt zonder complexe extra componenten. Met innovatieve filtermaterialen en een doordachte luchttoevoer worden de emissies en het brandstofverbruik effectief verminderd, terwijl het rendement en de warmte-uitwisseling van de kachel aanzienlijk worden verhoogd. Het dieptefilter van keramisch schuim, dat zich boven de verbrandingskamer bevindt, houdt de deeltjes die voornamelijk tijdens de eerste fase van de verbranding ontstaan vast. Na het overschrijden van de ontstekingstemperatuur worden deze verbrand, zodat het filter na elke verbrandingsfase vrij blijft. Bovendien houdt het filter de verbrandingsgassen langer vast bij een duidelijk hogere temperatuur in de verbrandingskamer, wat tot een overtuigend betere verbranding leidt.
Voor de verzekering dient u elk jaar uw schoorsteen te laten vegen.