Vrijblijvend advies

New Forest 2400 British FiresNew Forest 2400 British Fires

New Forest 2400 British Fires

Merk: Logo - British Fires

Fair Fires logo

Meer

informatie

Decoreer je haard met de bijgeleverde kenmerkende houtblokken. Maak de haard af met een onderlaag van houtsnippers en creëer een echt aards gevoel. De karakteristieke boomstammen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect in elkaar passen en elk detail weergeven dat u zou verwachten in een boomstam die u aantreft tijdens een wandeling in het New Forest National Park in Groot-Brittannië.

Een met de hand geschilderde afwerking brengt het houtblok tot leven en zorgt op subtiele wijze voor een echte aanwezigheid. De technisch geavanceerde achterruit bootst elk detail van het brandstofbed perfect na en zorgt er voor een dat je een verbluffend oneindigheidseffect creëert en je doet twijfelen aan de ware diepte van de New Forest haard.

Kwaliteitskenmerken

  • Leverbaar in front, tweezijdig en driezijdig
  • Award winnende LED technologie
  • Uniek verwarmingselement
  • 3D functie
  • Minimale inbouwdiepte en glasuitsparing
  • Zijruit 240 mm diep
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • LED technologie
  • 3D functie
  • Uniek verwarmingselement

Meer informatie

Omschrijving

De New Forest elektrische haard tilt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlammen zijn bijna ongelooflijk in diepte en vuurkleur en verspreiden zich door het hele vuur door gebruik te maken van elke hoek. De kenmerkende houtstammen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die perfect bij elkaar passen en elk detail vastleggen dat je zou verwachten te zien in een stam dat gevonden wordt tijdens het wandelen in het New Forest bos in Engeland. Alle haarden zijn voorzien van Air Curtain technologie waarbij de koelere lucht naar binnen circuleert en de verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid via het dubbele en unieke uitlaatsysteem.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Haard soort Elektrische haarden
Type haard Front haard, Hoek haard, Driezijdige haard
Breedte 157.5 cm
Hoogte 31 cm
Diepte 24 cm
Kleur Zwart
Garantie 3 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.