Vrijblijvend advies

Tru Vizion Flat 890 Fair FiresTru Vizion Flat 890 Fair Fires

Tru Vizion Flat 890 Fair Fires

Merk: Logo - Fair Fires

Fair Fires logo

Meer

informatie

FAIR FIRES HAARDEN! Eindelijk een elektrische haard die voldoet aan onze hoge eisen, waardoor wij onze eigen naam eraan hebben gegeven: Een nieuwe generatie van zeer efficiƫnte, betrouwbare en stijlvolle elektrische haarden van hoge kwaliteit. Ze zijn de blikvanger in uw woning. Met deze haarden heeft u de optimale controle over warmte en licht binnen handbereik! Let daarnaast ook eens op de aandacht voor het detail van onze FAIR FIRES haarden.

Kwaliteitskenmerken

  • Leverbaar in front, tweezijdig en driezijdig
  • Award winnende LED technologie
  • Uniek verwarmingselement
  • 3D functie
  • Minimale inbouwdiepte en glasuitsparing
  • Multi kleuren palette
  • Regelbare vlamsnelheid 3 standen
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • LED technologie
  • 3D functie

Meer informatie

Omschrijving

De inbouwdiepte van een haard is belangrijk en dat kan een reden zijn dat de door u uitgekozen haard uiteindelijk toch niet geplaats kan worden. Ook daar heeft FAIR FIRES een oplossing voor. De haarden van onze Tru Vizion Flat serie hebben een inbouwdiepte van slechts 18 cm. Dat is bijna de helft van de gebruikelijke inbouwdiepte! En behalve de keuze tussen tweesoorten houtblokken in plaats van drie, is de Tru Vizion Flat haard uit te voeren met ALLE opties van ons programma.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Haard soort Elektrische haarden
Type haard Front haard
Breedte 96.5 cm
Hoogte 60 cm
Diepte 18.5 cm
Kleur Zwart
Garantie 3 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.