Vrijblijvend advies

Fair Fires - Gashaarden

Dus u wilt

Een haard die voldoet aan uw wensen en de strengste Europese keuringseisen

Gashaarden

Het is dus goed als er snel en gemakkelijk een vuur kan worden aangestoken. Met onze nieuwe gashaarden maakt u van uw huis in een handomdraai een plek met een bijzondere sfeer. Geniet van de voordelen van een gashaard: geen slepen, geen roet, geen vuil. De stress van het dagelijks leven is snel vergeten - gebruik je tijd voor de leuke dingen in het leven. De avond bij het kampvuur - waarschijnlijk heeft iedereen die van vuur houdt zijn eigen herinneringen aan deze bijzondere momenten. Verhalen worden uitgewisseld en je geniet van het samenzijn. Waarom niet ook thuis bij het vuur en oude herinneringen tot nieuw leven brengen? Onze gashaarden kunnen bijna overal worden aangesloten op de bestaande gasvoorziening dankzij hun uitgebalanceerde afzuigsysteem en dankzij hun individuele vormgeving passen ze uitstekend in uw interieur. Zelfs bestaande haarden kunnen worden omgebouwd, er zijn bijna geen grenzen. Met uitneembare lambrisering en decoratief materiaal voor het vlammenspel kunt u uw eigen exclusieve ontwerp maken en zich thuis voelen.

Meer informatie of bel 026 820 05 28
Logo - fabrikant

Voordelen gashaarden

  • Veelzijdig brandersysteem met efficiënte en energiebesparende verbrandingstechniek
  • Communicerende afstandsbediening met thermostaatfunctie houdt de gewenste temperatuur constant
  • Brand met een druk op de knop
  • Realistische keramische stammen
  • Kan worden aangesloten op een bestaande gasvoorziening en kan ook worden geïntegreerd in bestaande schoorstenen
  • Personaliseerbaar door middel van decoratiemateriaal volgens uw wensen
  • Gemakkelijk te onderhouden en te reinigen, geen roet
Filter

Type

Vuur is al lang een integraal onderdeel van het menselijk leven. Ook in het verleden werd de gemoedelijke ruimte voor de brandende vlammen nog gewaardeerd, vooral door de gebruikers. Het houtvuur, het knisperen en kraken, de warmte en gezelligheid die het uitstraalt, verwarmt het hart snel.
Geen wonder dat veel mensen tegenwoordig deze gezelligheid naar huis willen brengen. Een plek om te ontspannen en samen te komen, de rustplaats na een stressvolle dag en de warmtebron na een lange wandeling op koude dagen – de open haard als middelpunt van het leven. Maar een Gaska-min? Wie nu denkt dat de gezellige sfeer voorbij is, vergist zich. Zou u het verschil met een houtvuur hebben geweten? Het vuur op onderstaande producten een gasbrand. Niet onbekend – tot nu toe lag de focus meer op de voordelen. Of het nu gaat om aanstekers, kachels, het verwarmen van champignons of gaskachels, gas blijft een eenvoudige, comfortabele manier om een vlam of warmte te produceren.
De weg naar de gashaard is, zoals u ziet, niet helemaal absurd – we creëren luxe en decoratief comfort voor maximaal gemak. De stralingswarmte in combinatie met een individueel ontwerp en eenvoudige gas regelmogelijkheden is de optimale oplossing voor vele klantwensen. Overtuig uzelf van onze nieuwe gashaarden.