Vrijblijvend advies

Ardego Gashaarden

Met de Ardego gashaarden maakt u van uw huis in een handomdraai een plek met een bijzondere sfeer. Geniet van de voordelen van een gashaard: geen slepen en geen vuil. De stress van het dagelijks leven is snel vergeten… gebruik je tijd voor de leuke dingen in het leven.

De avond bij het kampvuur. Waarschijnlijk heeft iedereen die van vuur houdt zijn eigen herinneringen aan deze bijzondere momenten. Verhalen worden uitgewisseld en je geniet van het samenzijn. Waarom niet ook thuis bij het vuur en oude herinneringen tot nieuw leven brengen? Onze gashaarden kunnen bijna overal worden aangesloten. Zelfs bestaande haarden kunnen worden omgebouwd. Er zijn bijna geen grenzen.

Het vlammenbeeld

Meer informatie of bel 026 820 05 28
Logo - fabrikant

Voordelen gashaarden

  • Veelzijdig brandersysteem met efficiënte en energiebesparende verbrandingstechniek
  • Communicerende afstandsbediening met thermostaatfunctie houdt de gewenste temperatuur constant
  • Brand met een druk op de knop
  • Realistische keramische stammen
  • Kan worden aangesloten op een bestaande gasvoorziening en kan ook worden geïntegreerd in bestaande schoorstenen
  • Personaliseerbaar door middel van decoratiemateriaal volgens uw wensen
  • Gemakkelijk te onderhouden en te reinigen
  • Geproduceerd in Nederland
Filter

Type

Vuur is al lang een integraal onderdeel van het menselijk leven. Ook in het verleden werd de gemoedelijke ruimte voor de brandende vlammen nog gewaardeerd, vooral door de gebruikers. Het houtvuur, het knisperen en kraken, de warmte en gezelligheid die het uitstraalt, verwarmt het hart snel. Geen wonder dat veel mensen tegenwoordig deze gezelligheid in huis willen hebben. Een plek om te ontspannen en samen te komen, de rust na een stressvolle dag en de warmtebron na een lange wandeling op koude dagen… de haard als middelpunt van het leven.

Maar een Ardego gashaard? Wie nu denkt dat de gezellige sfeer voorbij is, vergist zich. Zou u het verschil met een houtvuur hebben geweten? Het vuur op bovenstaande producten is een gashaard. Niet onbekend – tot nu toe lag de focus meer op de voordelen. Gas blijft een eenvoudige, comfortabele manier om een prachtige vlam of warmte te produceren.

De weg naar de gashaard is, zoals u ziet, niet helemaal absurd. We creëren luxe en decoratief comfort voor maximaal gemak. De stralingswarmte in combinatie met een individueel ontwerp en eenvoudige gas regelmogelijkheden is de optimale oplossing voor vele wensen. Overtuig uzelf van onze nieuwe gashaarden.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om voor ontspiegeld glas te kiezen?
Nee, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bellfires, Kalfire en Dru biedt Ardego geen ontspiegeld glas aan. Ontspiegeld glas veroorzaakt veel aanslag op de ruit wat moeilijk te onderhouden is en het aanzicht op het glas degelijk verminderd. Kwaliteit en weinig onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat Ardego er bewust voor kiest om geen ontspiegeld glas aan te bieden.

Kan ik deze gashaarden aansluiten op een bestaand rookkanaal?
Al onze gashaarden kunnen geïntegreerd worden als een compleet nieuwe situatie, maar zijn ook aan te sluiten op reeds bestaande kanalen. Mits deze voldoen aan de eisen.

Zijn de gashaarden regelbaar?
Ja, dat kan. Onze gashaarden zijn technisch op het hoogste niveau dankzij de intuïtieve Display-afstandsbediening en zijn zeer eenvoudig te bedienen. Het hart van het systeem zijn de gereproduceerde keramiek stammen. Daarin zijn meerdere brandermondstukken geïnstalleerd, die afhankelijk van het model afzonderlijk door brandergroepen kunnen worden aangestuurd. Zo kan de vlam en dus ook de warmtetoevoer naar wens worden geregeld. Aangezien de kleppendriver een laagspanningsoplossing is, is de bediening ook bijzonder stil en veilig.

Kan de gashaard op verschillende standen branden?
Ja, het vlammenpatroon is handmatig instelbaar in 8 stappen, de 9e stap is met automatische regeling voor een dynamisch vlammenpatroon en kamertemperatuurregeling voor een optimaal ruimteklimaat.

Is het mogelijk de haard te branden op propaan?
Ja, al onze gashaarden zijn leverbaar op aard- en flessengas.

Ik wil mijn gashaard diep de woonkamer in plaatsen. Kan dit met de afvoer?
Ja, de roomdivider kan eerst tot 2 meter horizontaal aangelegd worden, waardoor u de roomdivider extra diep in de ruimte kunt plaatsen. Dit is een onderscheidend kenmerk van Ardego.