Vrijblijvend advies

Infrarood panelen

De warmte uitwisseling van de infrarode stralen zorgt voor gelijkmatige binnentemperatuur in iedere woonruimte. Het voelt alsof u van de schaduw naar de zon loopt. De verwarming geeft de straling niet af aan de lucht, maar aan de voorwerpen in de omgeving en dat leidt tot een optimaal binnenklimaat.

Wist u dat deze manier van verwarmen kan leiden tot een betere gezondheid? De directe warmte van de infrarood straling verwijdt bloedvaten waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd. Wat kan helpen bij ontspannen, rugpijn en andere spierklachten.

Het design bestaat uit glazen fronten en is aantrekkelijk door zijn heldere en puristische ontwerp. De verwarming is verkrijgbaar in 4 verschillende maten en heeft een vermogen tussen 300 en 900 watt, waardoor het mogelijk is om gebruik optimaal af te stemmen op individuele behoeftes van gebruikers.

Meer informatie of bel 026 820 05 28
Logo - fabrikant

Voordelen Infrarood panelen

  • Hoogwaardig materiaal
  • Geschikt voor ruimtes met vloerverwarming
  • Verwarmt binnen korte tijd de ruimte
  • Energieverbruik en warmteafgifte zijn bijna identiek
  • Verhinderd droge lucht
  • Gunstige gevolgen voor gezondheidsklachten
Filter

Vermogen

Kleur

Infrarood panelen

Met infraroodverwarming bespaart u tot 50% op verwarming en geniet u dagelijks van een comfortabele warmte.

Infraroodstralen verwarmen niet de lucht, maar alle materialen die zich in het lokaal bevinden: muren, plafond, vloer, meubelen en personen. Warme muren, plafond en vloer zorgen voor een perfect thermisch comfort dat niet kan worden bereikt met klassieke convectiewarmte.

De temperatuur van de lucht is niet belangrijk voor het thermisch comfort, de luchtverversing en de relatieve luchtvochtigheid zijn dat wel. Infraroodverwarming is ook in dit opzicht de ideale verwarming daar de infraroodstraling geen effect heeft op de lucht en het water.

Naast de gigantische medische voordelen van dit type verwarming zal u ook geen last hebben van stof en van onderhoud.