Vrijblijvend advies

Ixbase

Ixbase

Merk: Logo - Wodtke

Fair Fires logo

Meer

informatie

2 jaar garantie

Heldere vormen, natuurlijke materialen..

Kwaliteitskenmerken

  • Kan direct aan de wand worden geïnstalleerd
  • Tot 90 uur brandtijd op een enkele vulling
  • Automatische branderpotreiniging met draaibaar rooster en grote aslade, reiniging pas nodig na ca. 500 kg korrelgebruik
  • Horizontale (achteraan of opzij) of verticale (bovenaan) aansluiting
  • Leverbaar in 6kW

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • De nieuwste technieken in huis
  • Duurzaam, alles met respect voor het milieu
  • Voldoet aan de strengste Europese keuringseisen
  • Hoogste rendement op de markt

Meer informatie

Omschrijving

Met de Wodtke app FireTouch ervaart u een geheel nieuwe dimensie van verwarmingscomfort. Met de app kunt u de pelletkachels van de S5 ultra air + serie (wodtke ixpower en wodtke ixbase) eenvoudig regelen – eenvoudigweg door met uw vinger over het display te vegen.

De bediening is identiek aan die van uw normale ixpower of ixbase bedieningspaneel. Dankzij een intuïtieve menustructuur zijn de bedieningselementen bijzonder eenvoudig te bedienen. Zo kunt u bijvoorbeeld de volgende bedienings- en bewakingsfuncties uitvoeren:

Wijzig uw ingestelde doeltemperatuur.
Gemakkelijk en snel schakelen tussen automatische verwarmingsprogramma’s (drie weekprogramma’s, comfort, lager, vorstbeveiliging, party, vakantie) en handmatige bedrijfsmodus.
Gemakkelijke en intuïtieve wijziging van de inschakelduur van uw verwarmingsprogramma’s.
Weergave van actuele onderhouds- en storingsmeldingen voor bewakingsdoeleinden.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Haard soort Pelletkachels
Type haard Air +
Breedte 91 cm
Hoogte 114 cm
Diepte 51 cm
Kleur Speksteen | Zandsteen
Glas variant Zwart | Wit
Garantie 2 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Ja, voor een pelletkachel heeft u stroom nodig (230 volt met randaarde).
De kachel kan in principe overal geplaatst worden. Er gelden regels volgens het Bouwbesluit omtrent afstand tot objecten m.b.t. staling warmte, rookgasafvoer verloop en diameter, brandwerende kanaal aftimmering en uitmonding, vergelijkbaar met een houthaard.
Als eindgebruiker heeft u taken die dagelijks of afhankelijk van gebruik wekelijks uitgevoerd dienen te worden voor plezierig gebruik met een hoog rendement. Daarnaast heeft een pelletkachel elk jaar na circa 2000-2200 branduren een professionele onderhoudsbeurt nodig. De kosten van deze onderhoudsbeurt ligt over het algemeen rond de €165,-. Tevens is het van belang dat u dit onderhoud laat uitvoeren door een specialist in pelletkachel onderhoud.
Voor het schoonmaken rondom de haard op de lak alleen vochtige doekjes gebruiken. Nooit agressieve schoonmaakmiddelen die de lak kunnen aantasten voor of tijdens het stoken. De glasplaat kan simpel met een vochtige doek gedept in fijne asresten worden afgedaan. Nooit te veel anti roet of andere poetsmiddelen gebruiken en er voor zorgen dat het koord van glasplaat en de deursluiting droog blijft.
De pelletkachels en inbouwhaarden mogen uitsluitend worden aangesloten, vergelijkbaar met houthaarden, naar het hoogste punt van een gebouw. (Rekening houdend met andere gebouwen in de omgeving) Hiervoor staan vele voorbeelden op internet en vastgelegd in het Bouwbesluit. Muurdoorvoeren voor zowel houthaarden als pellet toestellen zijn niet toegestaan.
Het is niet toegestaan andere brandstoffen te gebruiken dan de fabrikant voorschrijft.
Al onze pelletkachels zijn algemeen af fabriek ingesteld op de meest voorkomende situaties. Het kan echter voorkomen dat modificaties nodig zijn. Deze zullen dan alleen door erkende installateurs in de software gewijzigd mogen worden i.v.m. garanties en/of veiligheid aspecten.