Vrijblijvend advies

Fair Fires - Header

Al meer dan 30 jaar ervaring

Gemiddeld 8,7 van de 18 beoordelingen

Fair Fires - Referentie
Fair Fires - Quotes

De reden dat we voor een Kalon pelletkachel hebben gekozen is de besparing op de energiekosten en het CO2 neutraal verwarmen. Kalon liep voor ons gevoel voor op technologie en middels WiFi module en techniek biedt het de mogelijkheid alles uit te lezen op afstand. Wij hebben onze pelletkachel aangeschaft bij Van der Pluijm verwarming in Oosterhout, dank voor het doorverwijzen naar deze dealer Fair Fires.

Familie van den Brink | Cover U

Fair Fires - Referentie
Fair Fires - Quotes

Dit voorjaar besloten om onze woonkamer te gaan verbouwen. Daar wilden we graag een sfeerhaard in. We overwogen een waterdamphaard, maar werden overtroffen door de hagelnieuwe elektrische haard in het assortiment van Tromp en Van Eck. Na een paar koppen koffie en een goed advies, kozen wij voor de Gotham Flamerite 600. Vakkundig gemonteerd en werkt super!

Familie Geerling | Gotham 600

Fair Fires - Referentie
Fair Fires - Quotes

Wij hebben in september een Wodtke NewLook aangeschaf bij Tromp en Van Eck in Vuren. Wij waren opzoek naar een houtkachel waar wij optimaal zicht konden hebben op het vuur. Het strakke vierkante design van Wodtke in combinatie met het drie-zijdig vuurzicht paste perfect in dit plaatje. Wij hadden niet eerder van Fair Fires gehoord, maar zijn erg blij dat wij hun zijn tegengekomen op Beurs Eigen Huis in Utrecht en zijn doorverwezen naar een dichtstbijzijnde dealer.

Familie Meijdam | Wodtke NewLook