Vrijblijvend advies

Tru Vizion<br>Pano 1500Tru Vizion<br>Pano 1500Tru Vizion<br>Pano 1500

Tru Vizion
Pano 1500

Op maat gemaakte panoramische elektrische haarden. Dompel jezelf onder in een driedimensionale kijkervaring als nooit tevoren. Het 3D-scherm versterkt de visuele aantrekkingskracht en creƫert een levensechte weergave van dansende en flikkerende vlammen, waardoor een ongeƫvenaarde sfeer in uw woonruimte ontstaat.

Warmte en sfeer binnen handbereik
Uw huis niet alleen warmer maar ook nog dynamisch afgestemd op uw humeur. Dat kan dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Uw haard verandert in een kunstenaarspalet waardoor u alle kleuren en snelheid van de vlammen perfect kunt aanpassen op de sfeer in uw huis. Van een rustige langzame verbranding om tot rust te komen tot een energieke avond met een levendig, knetterend vuur.

Naadloze integratie met TV
Voor personen met een 55" televisie die op zoek zijn naar een naadloze integratie in hun woonruimte, is de Pano uw match made in design heaven. De haard is ontworpen om de strakke lijnen en verfijnde aanwezigheid van uw scherm aan te vullen en zorgt voor jouw entertainmentsuite en TV gaan prachtig samen en vormen een esthetisch uitgebalanceerd middelpunt in uw kamer. Met zijn precieze vakmanschap en elegante ontwerp tilt de haard uw kijkervaring naar een hoger niveau, waardoor elke filmavond een luxe aangelegenheid wordt.

Vuurervaring
Standaard worden de haarden geleverd met HD+ houtblokken. Als opties zijn leverbaar de Britsch Woodland Luxe voor een authentieker gevoel of de Britsh Woodland Oak voor de ultieme vuurervaring.

Kwaliteitskenmerken

 • Standaard voorzien van sfeerverlichting
 • Drie standen voor vlamsnelheid en vlamkleur
 • Afstandsbediening
 • Vier helderheidsopties en twaalf kleuropties voor de brandstofbodem
 • 3D-vlammenscherm
 • Minimale inbouwdiepte en glasuitsparing
 • Koele luchtfunctie
 • Twee warmte-instellingen (800 kW en 1600 kW)
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
 • Minimale inbouwdiepte
 • 3D-vlammenscherm
 • Regelbare vlamsnelheid

Meer informatie

Specificaties

Haard soort Elektrische haarden
Type haard Front haard, Hoek haard, Driezijdige haard
Breedte 149 cm
Hoogte 41.6 cm
Diepte 19.5 cm
Kleur Zwart
Garantie 3 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.