Vrijblijvend advies

Tru Vizion
Elektrische haarden

Eindelijk een elektrische haard die voldoet aan onze hoge eisen, waardoor wij onze eigen naam eraan hebben gegeven. Een nieuwe generatie van zeer efficiënte, betrouwbare en stijlvolle elektrische haarden van hoge kwaliteit. Ze zijn de blikvanger in uw woning.

Met deze haarden heeft u de optimale controle over warmte, licht en het geluid van knetterend houtvuur binnen handbereik. Alle functies zijn gemakkelijk in te stellen en te regelen via de afstandsbediening of de app op uw smartphone afhankelijk van het model.

Binnen de Solution serie bieden wij een unieke haard met een vuurbeeld van maar liefst 65 x 38,7 cm waarbij er ook geen roosters etc. zichtbaar aanwezig zijn. De Tru Vizion Solution Insert 650 is ook om te bouwen naar een hoekhaard.

De Pano Bespoke serie biedt u de ultieme vuurervaring. Warmte en sfeer binnen handbereik en dynamisch afgestemd op uw humeur. Met touch glasbediening en meerdere standen om vlamsnelheid, vlamkleur en bodemverlichting in te stellen naar eigen wens. En een naadloze integratie met uw TV, tot zelfs 75 inch. Alle kachels hebben een koele luchtfunctie en vermogen tot 1600 watt.

Liever een compleet meubel? In ons assortiment leveren wij vier suites die uitgevoerd kunnen worden met de Pano en Pano X elektrische haarden. Laat deze suite het middelpunt zijn dat uw leefruimte definieert en een oase van verfijning en comfort creëert. Zoals de Pano Geneva Suite als bewijs van een ongeëvenaard ontwerp.

U kunt uw haard op ieder moment makkelijk aanpassen aan uw eigen wensen. Geen enkele andere elektrische haard heeft deze mogelijkheden! Let daarnaast ook eens op de aandacht voor het detail van onze Fair Fires haarden. Bel ons bij vragen, want ook een prima functionerende klantondersteuning vinden we erg belangrijk. U kunt ook terecht bij één van onze dealers.

Meer informatie of bel 026 820 05 28
Logo - fabrikant

Voordelen elektrische haarden

  • De elektrische haard die wél echt brand
  • Inclusief verwarmingselement
  • Ondiepe haard voor inbouw
  • 3D functie met panorama beeld
  • Verschillende designs en kleuren mogelijk
  • Deluxe haardblokken / Diepe zijruit
Filter

Merk

Type kachel

Vuurzicht

Vermogen

Koele luchtfunctie

TV integratie

Breedte vuuropening

Toon