Vrijblijvend advies

Solution Insert 650Solution Insert 650Solution Insert 650Solution Insert 650

Solution Insert 650

Met gepaste trots presenteren we onze nieuwe elektrische inzethaard! In tegenstelling tot alle leverbare inzethaarden hebben wij maar liefst een vuurbeeld kunnen bereiken van 65 cm x 38,7 cm. Het unieke aan deze haard is dat er geen roosters etc. zichtbaar aanwezig zijn voor het verwarming element.

Door het verwarming element zeer eenvoudig te schuiven via de inzethaard naar de rookvangkap van de openhaard hebben we deze op een zeer praktische manier weg kunnen werken. Het verwarming element heeft een vermogen van 2 KW en blaast de warme lucht onder 45 graden de ruimte in.

Natuurlijker vuurbeeld
Tevens hebben we bij deze inzethaard gekozen voor een wat diepere inbouwmaat waardoor een veel natuurlijker vuurbeeld ontstaat. De gemiddelde diepte van elektrische inzethaarden ligt op 30 cm, de Solution Insert 650 op 40 cm diepte. Door heel eenvoudig de rugwand van de openhaard te verwijderen, wat ook plaats moet vinden bij het plaatsen van een hout inzethaard, hebben we dit mooie resultaat kunnen bereiken.

Om te bouwen
De inzethaard is om te bouwen naar een hoek of 3-zijdig model en men kan de keus maken het zij-glas te laten zitten of te verwijderen. De haard is uitgevoerd met dark glass binnenwand en Deluxe Premium Logs. Tevens is deze haard ook uitstekend toe te passen bij een nieuw te realiseren ombouw.

De haard wordt geleverd met een standaard lijst maar kan ook zonder lijst (frameless) worden gemonteerd.

Logo Solution

Kwaliteitskenmerken

  • Fair Fires vlamtechnologie
  • Regelbare vlam en de helderheid van het brandstofbed
  • Afstandsbediening standaard geleverd
  • Twee warmte-instellingen (1000 W en 2000 W)
  • Standaard met Premium DeLuxe houtset
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
  • Natuurlijker vuurbeeld
  • Geen roosters zichtbaar
  • Vermogen van 2kW

Meer informatie

Ombouwen bestaande haard

Uw bestaande haard kan eenvoudig worden omgebouwd naar onze Solution Insert 650.

Afwerklijsten

Overzicht van de beschikbare afwerklijsten voor de Solution Insert 650. Wij leveren drie versies: front, hoek en open met elk acht modellen. Een overzicht is ook te downloaden via deze link en alle maatschetsen zijn hier te vinden als PDF.


Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Product type Haarden
Haard soort Elektrische haarden
Vuurzicht Front haard, Tweezijdige hoekhaard, Driezijdige haard
Type kachel Inbouw
Breedte vuuropening onder de 75cm
Koele luchtfunctie Nee
Breedte 64.8 cm
Hoogte 38,7 cm
Diepte 41.5 cm
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.