Vrijblijvend advies

Tru Vizion Solution<br>TrueFlame 1500 3DXTru Vizion Solution<br>TrueFlame 1500 3DXTru Vizion Solution<br>TrueFlame 1500 3DXTru Vizion Solution<br>TrueFlame 1500 3DX

Tru Vizion Solution
TrueFlame 1500 3DX

De Tru Vizion TrueFlame 1500 3DX is voorzien van een 4K LCD-vlamscherm en levert een revolutionair kristalhelder beeld met een vlameffect van zeer hoge kwaliteit. In tegenstelling tot al de andere haarden die momenteel op de markt zijn. Deze bijzondere technologie biedt een baanbrekende, vlambeeld ervaring die een nieuwe standaard zet in visuele uitmuntendheid. Een betoverend scherm dat de essentie van een echte vlam vastlegt en een ongeëvenaarde kijkervaring biedt.

De haard biedt een vlamscherm van bioscoopformaat en heeft zeventien visuele effecten in HD kwaliteit. Het brandstofbed is gemaakt van echt hout waardoor een authentiek open vuur nog beter wordt gesimuleerd. Decoratieve stenen zorgen ervoor dat de waarneming van de gasvlam en tropische aquariumeffecten worden verbeterd. De haard kan ook via afstandsbediening en app* worden bediend.

De Tru Vizion TrueFlame 1500 3DX is leverbaar als fronthaard, hoekhaard of driezijdige panoramahaard. Het omkeerbaar vlamscherm heeft verschillende optische kenmerken. Standaard is dit gerookt glas. Dit glas heeft een lage reflecterende kwaliteit die het vlamscherm accentueert, een kenmerk dat vooral de vlam- en kamercombinaties aanvult. De tweede mogelijkheid is gespiegeld glas die een warme, sterk reflecterende eigenschap heeft die de illusie versterkt van diepte tot aan het brandstofbed voor een boeiende kijkervaring.

Als optie is anti-reflecterend glas leverbaar.

* Bediening via app is vanaf najaar 2024 beschikbaar

Logo Solution

Kwaliteitskenmerken

 • 4K LCD vlamscherm in zeer hoge kwaliteit
 • Leverbaar als fronthaard, hoekhaard of driezijdig panoramahaard
 • Brandstofbed gemaakt van echt hout
 • Warmte afgifte: 1500W
 • Bediening via afstandsbediening en app
 • Kleur, helderheid en vlamsnelheid instelbaar
 • Geïntegreerde onderverlichting om het brandstofbed subtiel te verlichten en de visuele effecten aan te vullen
 • Gespiegeld glas om diepte effect te versterken
 • Ook in te stellen met tropische aquariumeffecten
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
 • 4K HD kwaliteit
 • Bediening via app
 • Vermogen van 1,5kW

Meer informatie

Modulaire opbouw

Onze haarden hebben een modulaire opbouw. Dat betekent dat deze haarden omgebouwd kunnen worden als fronthaard, hoekhaard (links of rechts) en als panoramahaard.


Vlambeelden

Hieronder vindt u een overzicht van een aantal vlambeelden. Er zijn zeventien visuele effecten beschikbaar. Ook kleur, helderheid en vlamsnelheid zijn instelbaar.


Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Product type Haarden
Haard soort Elektrische haarden
Vuurzicht Front haard, Tweezijdige hoekhaard, Driezijdige haard
Type kachel Inbouw
TV integratie 50” tot 65”
Breedte vuuropening 100 tot 150cm
Koele luchtfunctie Nee
Breedte 150 cm
Hoogte 60.5 cm
Diepte 29.3 cm
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.