Vrijblijvend advies

Pano<br>Bespoke S 1300Pano<br>Bespoke S 1300Pano<br>Bespoke S 1300

Pano
Bespoke S 1300

Ervaar de slanke verfijning van de Pano S, met precisie vervaardigd. Deze slanke versie staat symbool voor stijl en biedt een slanke en verfijnde toevoeging aan uw woonruimte.

De Pano S is voorzien van een touch glasbediening en heeft drie standen om vlamsnelheid, vlamkleur en bodemverlichting in te stellen naar eigen wens.

Warmte en sfeer binnen handbereik
Uw huis niet alleen warmer maar ook nog dynamisch afgestemd op uw humeur. Dat kan dankzij de Tuya app en de meegeleverde afstandsbediening. Uw haard verandert in een kunstenaarspalet waardoor u alle kleuren en snelheid van de vlammen perfect kunt aanpassen op de sfeer in uw huis. Van een rustige langzame verbranding om tot rust te komen tot een energieke avond met een levendig, knetterend vuur.

Naadloze integratie met TV
Voor personen met een 55" televisie die op zoek zijn naar een naadloze integratie in hun woonruimte, is de Pano S uw match made in design heaven. De haard is ontworpen om de strakke lijnen en verfijnde aanwezigheid van uw scherm aan te vullen en zorgt voor jouw entertainmentsuite en TV gaan prachtig samen en vormen een esthetisch uitgebalanceerd middelpunt in uw kamer. Met zijn precieze vakmanschap en elegante ontwerp tilt de haard uw kijkervaring naar een hoger niveau, waardoor elke filmavond een luxe aangelegenheid wordt.

Vuurervaring
Standaard worden de haarden geleverd met keramische houtblokken. Als optie is leverbaar de British Woodland Luxe voor een authentieker gevoel en de ultieme vuurervaring.

Logo Bespoke

Kwaliteitskenmerken

 • Drie standen voor vlamsnelheid, vlamkleur en bodemverlichting
 • App-controle en afstandsbediening
 • Vier helderheidsopties voor de brandstofbodem
 • Smeulende sintel plug-in
 • Diep brandstofbed
 • Knetterend haardvuur geluid
 • Brandend bewegingskoolbed
 • Koele luchtfunctie
 • Twee warmte-instellingen (800 W en 1600 W)
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
 • Brandend bewegingskoolbed
 • Koele luchtfunctie
 • Regelbare vlamsnelheid

Meer informatie

Modulaire opbouw

Onze haarden hebben een modulaire opbouw. Dat betekent dat deze haarden omgebouwd kunnen worden als fronthaard, hoekhaard (links of rechts) en als panoramahaard.


Vuurbeeld


Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Product type Haarden
Haard soort Elektrische haarden
Vuurzicht Front haard, Tweezijdige hoekhaard, Driezijdige haard
Type kachel Inbouw
TV integratie 50” tot 65”
Breedte vuuropening 100 tot 150cm
Koele luchtfunctie Ja
Breedte 130.2 cm
Hoogte 33 cm
Diepte 11.02 cm
Kleur Zwart
Garantie 5 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.