Vrijblijvend advies

Pano<br>Bespoke X 2500Pano<br>Bespoke X 2500Pano<br>Bespoke X 2500

Pano
Bespoke X 2500

Maak kennis met de Pano X: het toppunt van luxe in de op maat gemaakte elektrische haarden. Vervaardigd met veel aandacht voor detail en ongeëvenaarde verfijning.

De Pano X is voorzien van een touch glasbediening en heeft drie standen om vlamsnelheid, vlamkleur en bodemverlichting in te stellen naar eigen wens.

Warmte en sfeer binnen handbereik
Uw huis niet alleen warmer maar ook nog dynamisch afgestemd op uw humeur. Dat kan dankzij de Tuya app en de meegeleverde afstandsbediening. Uw haard verandert in een kunstenaarspalet waardoor u alle kleuren en snelheid van de vlammen perfect kunt aanpassen op de sfeer in uw huis. Van een rustige langzame verbranding om tot rust te komen tot een energieke avond met een levendig, knetterend vuur.

Naadloze integratie met TV
Voor personen met een 65"of 75"televisie die op zoek zijn naar een naadloze integratie in hun woonruimte, is de Pano X uw match made in design heaven. De haard is ontworpen om de strakke lijnen en verfijnde aanwezigheid van uw scherm aan te vullen en zorgt voor jouw entertainmentsuite en TV gaan prachtig samen en vormen een esthetisch uitgebalanceerd middelpunt in uw kamer. Met zijn precieze vakmanschap en elegante ontwerp tilt de haard uw kijkervaring naar een hoger niveau, waardoor elke filmavond een luxe aangelegenheid wordt.

Vuurervaring
Standaard worden de haarden geleverd met keramische houtblokken. Als optie is leverbaar de British Woodland Luxe voor een authentieker gevoel en de ultieme vuurervaring.

Logo Bespoke

Kwaliteitskenmerken

 • Drie standen voor vlamsnelheid, vlamkleur en bodemverlichting
 • App-controle en afstandsbediening
 • Vier helderheidsopties voor de brandstofbodem
 • Smeulende sintel plug-in
 • Diep brandstofbed
 • Knetterend haardvuur geluid
 • Koele luchtfunctie
 • Twee warmte-instellingen (800 W en 1600 W)
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
 • Diep brandstofbed
 • Koele luchtfunctie
 • Regelbare vlamsnelheid

Meer informatie

Modulaire opbouw

Onze haarden hebben een modulaire opbouw. Dat betekent dat deze haarden omgebouwd kunnen worden als fronthaard, hoekhaard (links of rechts) en als panoramahaard.


Vuurbeeld


British Woodland Oak

Zoekt u de ultieme vuurervaring dat garant staat voor een rustige sfeer in huis of juist een energieke avond, dan kunt u uw Pano haard upgraden met de prachtige echte houtblokken van British Woodland Luxe of Oak voor een nog natuurlijker vuurbeeld. Bekijk onze video om alvast in de sfeer te komen.


Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Product type Haarden
Haard soort Elektrische haarden
Vuurzicht Front haard, Tweezijdige hoekhaard, Driezijdige haard
Type kachel Inbouw
TV integratie 65” tot 75”
Breedte vuuropening 250cm en breder
Koele luchtfunctie Ja
Breedte 251 cm
Hoogte 41,6 cm
Diepte 19.5 cm
Kleur Zwart
Garantie 5 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.