Vrijblijvend advies

Solution 750Solution 750Solution 750Solution 750

Solution 750

In ons programma biedt de Tru Vizion Solution serie een aantal luxe haarden. Mooie haarden met oog voor detail voor een staande opstelling op de vloer of hangend aan de wand.

Het enige wat u nodig heeft is een vlakke ondergrond. Met een breedte variërend van 750 mm, 1000 mm, 1250 mm, 1500 mm tot zelfs 2000 mm. Met de vele keuzemogelijkheden kunt u uw eigen unieke designhaard samenstellen.

Realistisch vuureffect
Deze haard maakt gebruik van bekroonde LED-technologie om een verbluffend realistisch vuureffect te creëren. Geniet van de illusie van een echt brandend vuur zonder gedoe en rook. Door de 3D functie ervaart u de diepte en levendigheid van een 3D-vuureffect, waardoor u het gevoel hebt dat u voor een echte open haard staat.

Integratie in elke ruimte
De haard heeft een slanke en ruime besparende constructie, met minimale inbouwdiepte en glasuitsparing, waardoor deze in vrijwel elke ruimte kan worden geïntegreerd. De sfeer in uw ruimte is aan te passen aan uw stemming door een rijk palet aan kleuren. En alles makkelijk in te stellen via de afstandsbediening, Alexa of uw smartphone.

Standaard wordt deze haard geleverd met spiegelachterwand en keramische houtblokken. Als optie is ook leverbaar een Premium DeLuxe houtset en Dark glass. De haard kan ook optioneel uitgevoerd worden met speciaal glas. Deze blijvend kristalheldere glassoort reflecteert zó weinig dat het welhaast lijkt of er geen glas is.

Logo Solution

Kwaliteitskenmerken

 • Leverbaar in frontaal, tweezijdig en driezijdig
 • Knetterend haardvuur met volumeregelaar
 • Uniek verwarmingselement
 • 3D functie
 • Minimale inbouwdiepte en glasuitsparing
 • Multicolor palet
 • Regelbaar in vlamkleur, vlamsnelheid, bodemverlichting en topverlichting
 • Met afstandsbediening en app
 • Met keramische houtblokken of Premium DeLuxe houtset
 • Twee warmte-instellingen (1000 W en 2000 W)
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28
 • Minimale inbouwdiepte
 • LED technologie
 • Regelbare vlamsnelheid

Meer informatie

Modulaire opbouw

Onze haarden hebben een modulaire opbouw. Dat betekent dat deze haarden omgebouwd kunnen worden als fronthaard, hoekhaard (links of rechts) en als panoramahaard.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Product type Haarden
Haard soort Elektrische haarden
Vuurzicht Front haard, Tweezijdige hoekhaard, Driezijdige haard
Type kachel Inbouw
TV integratie 32”en kleiner
Breedte vuuropening onder de 75cm, 75 tot 100cm
Koele luchtfunctie Nee
Breedte 75 cm
Hoogte 80.8 cm
Diepte 33.4 cm
Kleur Zwart
Garantie 2 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.