Vrijblijvend advies

Pano Bespoke<br>Verona Suite

Pano Bespoke
Verona Suite

Dompel uw huis onder in de essentie van de charme van Italië met de Verona Suite. Deze suite is gemaakt van natuursteen met precisie en geïnspireerd door een tijdloos ontwerp en staat symbool voor verfijning. En creëert een centraal punt dat trends overstijgt en een tijdloze aanvulling op je leefruimte wordt.

De Verona Suite is niet alleen een blikvanger, het is een uitdrukking van elegantie en warmte die uw sfeer verhoogt. Laat deze suite het middelpunt zijn dat uw leefruimte definieert en een oase van verfijning en comfort creëert. De suite kan uitgevoerd worden met de Pano en Pano X elektrische haarden.

Logo Bespoke

Kwaliteitskenmerken

  • Leverbaar in diverse natuursteenkleuren
Bekijk alle productvarianten

Meer informatie over dit product?

info@fairfires.nl 026 820 05 28

Meer informatie

Kleuren natuursteen

Voor de Verona Suite kunt u een keuze maken uit dertien kleurcombinaties van natuursteen. Hieronder ziet u voorbeelden van de suite in combinatie met de Pano 700. Ook leverbaar zijn suites met de Pano X1250, Pano X1500, Pano X2000 en de Pano X2500.

Meer informatie of bel 026 820 05 28

Specificaties

Product type Haarden
Haard soort Elektrische haarden
Vuurzicht Front haard, Tweezijdige hoekhaard, Driezijdige haard
Type kachel Inbouw
TV integratie 32”en kleiner, 32” tot 50”, 50” tot 65”, 65” tot 75”, 75” en hoger
Breedte vuuropening onder de 75cm, 75 tot 100cm, 100 tot 150cm, 150 tot 200cm, 200 tot 250cm, 250cm en breder
Koele luchtfunctie Ja
Garantie 5 jaar

Downloads

Veelgestelde vragen

Dit hangt er vanaf welke elektrische haard u kiest en welk vermogen deze haard afgeeft aan wattages. Bij het uitschakelen van het verwarmingselement verbruiken de elektrische haarden ongeveer 20 Watt.
De elektrische haarden van Flamerite zijn bedienbaar via een app welke te downloaden is via de Playstore of Applestore op uw telefoon. De elektrische haarden van Wodkte worden standaard geleverd met afstandsbediening.
Een elektrische haard heeft geen onderhoud nodig. Mocht de ruit vies zijn verzoeken wij u enkel een vochtige doek te gebruiken. Agressieve schoonmaakmiddelen zijn niet toegestaan.
Kijk op ons dealer overzicht voor uw dichtstbijzijnde dealer.
Een elektrische haard heeft geen servicebeurt nodig.
Er zit een garantie op de producten van twee jaar. Let op dit geld niet voor het vervangen van bijvoorbeeld een lamp.
U dient contact op te nemen met het bedrijf waar u uw elektrische haard heeft aangeschaft. Zij zijn verantwoordelijk voor de service en garantie van het toestel en al uw overige vragen.