Vrijblijvend advies

Kalon

Kalon, afkomstig uit het Italiaanse Tarquinia, weet de toon te bepalen in innovatie en duurzaamheid op het gebied van pelletkachels. Zij biedt toekomstgerichte oplossingen die naast duurzame verwarming en een prachtig design ook nog eens voldoen aan de strengste Europese normen.

Bij Kalon staat design en techniek dus hoog in het vaandel. Wanneer u uw woonkamer binnenloopt , zult u heerlijk ontspannen met deze ware kunstobjecten. Veel van de Kalon designs zijn leverbaar als pelletkachel met cv aansluiting (water), al dan niet met warmwater aansluiting. Of als normale lucht circulatie kachel (air).

U kiest dus voor het design dat perfect bij uw interieur past en Kalon zorgt voor het gewenste systeem, water of air.

Door de technische toepassingen is een rendement van maar liefst 93% en meer mogelijk! De verwarmingswaarden liggen tussen de 6 en 34 Kw. Kalon heeft haar haarden enorm onderhoudsvriendelijk weten te maken doordat er rekening is gehouden met het gebruik van universele hoogwaardige vervangbare onderdelen in iedere haard. 13 stuks, van ventilator tot gloeipen, in het totaal. Hierdoor is de pelletkachel van Kalon zeer makkelijk te repareren.

Als accessoire is een afstandsbediening verkrijgbaar, zodat u vanuit uw stoel iedere pelletkachel kan bedienen zonder op te hoeven staan!

Kortom, de producent Kalon ontwikkelt en produceert moderne, efficiënte en milieubewuste pelletkachels. Een eigentijdse styling en een goede verwarming of u nu kiest voor een Air of een CV model.

Zowel de productie (gebruikt zelfs geen chemische lak voor het spuitwerk) als het gebruik (De Air lijn heeft conformiteits- verklaring met 5 sterren, Energie klasse A+ en A++) bij u thuis, heeft Kalon respect voor de omgeving en beperkt de schadelijke stoffen tot een minimum, daarnaast zijn de kachels energie besparend en zorgt het voor minder CO2 en fijne uitstoot.

Meer informatie of bel 026 820 05 28
Logo - fabrikant

Voordelen pelletkachels

  • Het vlambeeld is vrijwel niet te onderscheiden van houtvuur door strak gestileerde lamellen van diverse modellen
  • Deze pelletkachels hebben een zeer schone verbranding en een hoog rendement.
  • Bij extra warmtevraag zijn diverse pellethaarden uitgevoerd met fluisterstille ventilatoren.
  • Kalon pelletkachels zijn ontworpen voor maximale natuurlijke convectie voor een behaaglijke warmte.
Filter

Kalon pelletkachels

Type haard

Opties

Vermogen

Merk

Skema systeem

Een gepatenteerd super efficiënt systeem, is geboren met het doel de opbrengsten en efficiëntie van de producten te optimaliseren.

Dankzij de unike “dubbele vloeistof wisselaar” heeft het SKEMA-systeem de efficiëntie van de warmtewisseling met meer dan 33% verbeterd vergeleken met vergelijkbare conventionele ventilatiesystemen in de markt. Ook zorgt Skema voor een snelle productie en spreiding van warme lucht in huis en dat met lagere geluidniveaus in zijn klasse (40dB). SKEMA het “Energy Capture System” van Kalon, bied maximaal comfort bij het optimaliseren van het verbruik en de prestaties van producten, dankzij de innovatieve “Roer Diffusers”aan de achterkant.

Kalon kombustion

De warmte wisselaar heeft een bundel van buizen over de volle lengte van de verbrandingskamer met daarin spiraalvormige strippen om de circulatie van verbrandigslucht zo optimaal mogelijk om te zetten naar convectie warmte, vervuilende emissies te voorkomen en de verbranding te optimaliseren. Hierdoor minder co2-uitstoot en fijnstof afval, waardoor er minder pellets nodig zijn en dus besparend